Voetbalvereniging DESK - Kaatsheuvel

Desk nieuws

Afgelopen zaterdag werd er optimaal genoten op het terras voor de kantine en langs de velden.

Meer >
 

Kraker DESK - Willem II met een positief tintje

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd DESK JO12-1 en Willem II onder leiding van Patrick Cohen, praktijkbegeleider positief coachen van P&M-Jeugd Voetbal Begeleiding.

Meer >
 

DESK VR1 - Asperen (2-1)

De dames van DESK kende een aardige puzzel op te lossen met de vele afwezigen in de selectie van de dames.

Meer >
 

DESK VR3 - Marvilde VR1 (0-2)

Het was afgelopen zaterdagmiddag een half uurtje later dan gepland toen de dames van DESK VR3 de aftrap namen tegen de hekkensluiter Marvilde uit Veldhoven.

Meer >
 

DESK JO12-1 - Willem II JO12-1 (7-3)

DESK startte vorige week de laatste fase van het seizoen met een klinkende overwinning uit in Baarle-Nassau. 

Meer >
 

DESK 5 - WSC 4 (4-1)

Na een 4-2 nederlaag vorige speelronde, uit bij titelkandidaat Berkdijk, kende de ploeg van Dick van Lang en Chiel Snoeren een week van herstel.

Meer >
 

Nieuwe kleding

13 april 2024

Met veel trots hebben wij het nieuwe wedstrijdshirt officieel gepresenteerd tijdens onze businessclub avond. Vanaf heden is het nieuwe wedstrijdshirt voor alle actief voetballende leden beschikbaar. Dit wedstrijdshirt wordt éénmalig kosteloos aangeboden.

Meer >
 

Op zaterdag 6 april werd voor de zesde keer de zogenaamde 65+ middag georganiseerd. 51 65+ leden, velen met partner, werden in de bestuurskamer om 12.00 uur verwelkomd door voorzitter Ed van Ham.




 

Meer >
 

Berkdijk 2 - DESK 5 (4-2)

Op 11 november in het seizoen 2023-2024 stond de eerste derby tussen DESK en Berkdijk op het programma. Thuis op de Eikendijk was Berkdijk met vier treffers de winnaar van de derby. Zaterdag 6 april was de return en kreeg DESK de kans zich te…

Meer >
 

Gloria UC JO12-1 - DESK JO12-1 (1-5)

Een weerzien met een "oude bekende" stond op het programma zaterdagochtend voor de boys van DESK. Een tegenstander uit Baarle-Nassau die dit seizoen in de tweede fase naar de Eikendijk kwam en daar een gelijke tegenstander bleek. DESK won de…

Meer >
 

Agenda voor de komende periode:

Geen komende activiteiten gevonden
Nieuwsbrief
*
Weerinformatie
buienradar

Terug naar boven